Boek & publicatie

‘Ontwerp, vormgeving of art-directie: ik help je graag!’

“Akke is de fijnste persoon om mee te werken. Haar ontwerpen zijn top, alles wat ze maakt valt op door stevige vormen, goed gekozen kleuren, verfijning, en vooral geraffineerde details. Hoe mooi dit is blijkt elke keer na een jaar of langer, als je merkt dat een ontwerp nog steeds krachtig en aantrekkelijk is. Akke heeft twee boeken voor ons ontworpen”.

Jeroen Bronkhorst, Oprichter Wijnstudio

boek ontwerpen
Een van de leukste dingen om te doen: het ontwerpen en vormgeven van een boek. Ik hou ervan om mee te denken over de structuur, een heldere opbouw is belangrijk. De afwisseling en variatie tussen leestekst, kadertekst en bijvoorbeeld quotes maken een boek fijn leesbaar. Ik denk dan ook graag mee of doe een suggestie, om teksten bijvoorbeeld in een kader uit te lichten. Grafische illustraties en elementen, mooi gekozen afbeeldingen of met de hand geïllustreerde tekeningen; ze maken een boek compleet. Als ontwerper kan ik je van al dat moois voorzien, als art-director begeleid ik het creatieve proces van begin tot eind.
Mail me voor de mogelijkheden.

boekomslag
Je boek is al vormgegeven, en met het omslag wil je echt opvallen. Je zat te denken aan een eigentijds grafisch ontwerp, of misschien een – met de hand getekende – illustratie of modern patroon? Ik ontwerp graag iets moois op maat, passend bij jouw wensen en bij het boek.
Mail me voor de mogelijkheden.

art-directie
Je kan me ook inzetten als artdirector. Voor het (basis)ontwerp van een tijdschrift, catalogus of (look)boek, of het begeleiden van het creatieve proces.
Mail me voor de mogelijkheden.