Huisstijl & website

‘Een visuele identiteit die indruk maakt; ik ontwerp graag iets moois voor je’

“Op mijn huisstijl, die Akke volledig heeft gerestyled, krijg ik veel lovende reacties. Ze heeft een persoonlijke aanpak en is betrokken. Haar communicatie is helder en stemt steeds met je af. Ze is creatief, en durft ‘out of the box’ te denken. Ze heeft een heel eigen stijl die ik zou omschrijven als helder, strak, krachtig, modern, warm, subtiel”.

Maan Ballemans, Advanced Imago Relatietherapeut

Een visuele identiteit is de uitstraling van je onderneming, wat je zichtbaar maakt naar je doelgroep. Het vertelt precies wie je bent en waar je voor staat als bedrijf. De samenhang van elementen – zoals je logo, kleurenpalet, typografie, vormen en beeldtaal – draagt bij aan de herkenbaarheid en persoonlijkheid van je onderneming. Of het nou gaat om een nieuw bedrijf of een restyling: ik help je graag verder met de volgende onderdelen:

logo
Een krachtig logo straalt de kernwaarden uit van je onderneming, en is daarnaast het uitgangspunt voor je huisstijl. De vormen, kleuren en typografie zijn helemaal passend bij de stijl en boodschap van jouw onderneming.

huisstijl
De elementen van jouw visuele identiteit – zoals het logo, kleurenpalet en typografie – komen samen in de huisstijl; de huisstijl schrijft als het ware voor hoe je deze elementen gaat gebruiken. Het maakt je onderneming herkenbaar, en komt terug in alle communicatie uitingen.

huisstijl pakket
Welke communicatie (of huisstijl) uitingen je nodig hebt stemmen we samen af, want elke onderneming heeft andere wensen, zo heb je als startend ondernemer andere behoeften dan wanneer je je onderneming meer high-end in de markt wilt zetten. Daarom maak ik graag een huisstijlpakket op maat voor je, dat je altijd naar wens kunt uitbreiden. Zo ontwerp ik precies die communicatie uitingen die je nodig hebt.
Mail me voor de mogelijkheden.

uitbreiden
Wil je je visuele identiteit nog completer maken? Hierbij een aantal voorbeelden van communicatie uitingen: visitekaartje (gedrukt), offerte en/of factuur, folder, brochure, magazine, online (social media) content, POS-materiaal, bedrijfsbord, dessin etc.
Mail me voor de mogelijkheden.

website
Een website is tegenwoordig bijna onmisbaar. Ik kan je helpen met de art-directie en het platte ontwerp, wat vervolgens door een webbouwer functioneel kan worden gebouwd. Daarnaast maak ik je website compleet met een passend concept voor de beeldtaal. Zo krijgt alles dezelfde uitstraling die mooi aansluit bij de onderneming.
Mail me voor de mogelijkheden.

illustratie
Wil je graag een illustratie als promotie- of beeldmateriaal gebruiken? Ik ontwerp graag met de hand of digitaal iets moois voor je!
Mail me voor de mogelijkheden.