Mijn kracht en passie
deel ik graag met je.

wie ben ik?

Ik ben Akke. De wereld een klein beetje mooier maken, dat is wat ik het liefste doe. Ik houd ervan als beeld en verhaal samenkomen. Daarom focus ik mij niet alleen op grafisch ontwerp, maar ook op conceptontwikkeling, fotografie en styling. Zo zorg ik dat het hele plaatje klopt. Elke opdrachtgever heeft een uniek verhaal. Het is mijn kracht en passie om jouw wensen visueel vorm te geven. Want ik ben pas tevreden als jij denkt: “dít is wat ik wilde vertellen.”

digitaal én ambachtelijk
Mijn stijl valt niet in één zin samen te vatten. Ik sta voor kleurrijk, abstract, digitaal én voor natuurlijk, ambachtelijk, organisch. Ik werk graag met potlood en papier, maar beschik ook over een flinke portie digitale designskills. Regelmatig ga ik op zoek naar de perfecte balans tussen deze twee stijlen. Hoe verschillend ze ook zijn, ‘eigentijds’ is het gemeenschappelijke element in beide stijlen.


wat is jouw verhaal?
Jarenlang heb ik voor mooie merken mogen werken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan inleven in verschillende doelgroepen en ervaring heb met het creëren van allerlei soorten uitingen. Van lookbook tot campagneconcept en van trouwkaart tot huisstijl. Wat jouw verhaal ook is, de liefde voor het vak vind je terug in al mijn ideeën en ontwerpen.

Wil jij ook graag jouw verhaal vertalen naar een beeld of concept? Laten we elkaar dan beter leren kennen!