Met aandacht iets creëren
wat mooi blijft

en met plezier en vanuit vertrouwen samenwerken

"Als ik ontwerp vanuit mijn gevoel, maak ik de mooiste dingen".

Waar ik blij van word? Van mijn kinderen als ze schateren van het lachen, van dansen en muziek. Van een fijne ontmoeting of een gesprek, en van warme zonnestralen op mijn gezicht. Ik geniet van buiten zijn in de natuur, van de bomen en de kleurige bloemen. Dit alles laat me telkens zo mooi zien, dat inspiratie voor mij in de kleine dagelijkse dingen zit.

Ik ben akke. En de wereld een klein beetje mooier maken met mijn ontwerpen, dat is wat ik het liefste doe. Het is mijn kracht om mezelf in te leven in jouw verhaal, en om dat visueel tot leven te brengen in een prachtig en herkenbaar beeld. Dat kan een concept- of grafisch ontwerp zijn, maar ook een illustratie, dessin of moodboard.

mijn stijl
Bij mij thuis is het een gezellige bedoening, met mijn liefde Alwin en onze drie prachtige kinderen. Het moeder-zijn is echt mijn passie. Ons huis is een vrolijke combinatie van wit, kleur, licht hout, vintage spulletjes en design. Ik houd van kleur in huis, van veel daglicht, en van stijlen met elkaar combineren; heerlijk als het niet in een hokje past. Dat geldt trouwens ook voor mijn werk.

Mijn werk kenmerkt zich door buitengewoon kleurgebruik, verfijning en details. Bij elke creatie besteed ik veel aandacht aan wat het mag zijn en uitstralen; een ontwerp dat mooi blijft, helemaal past bij jouw wensen, en wat stijlvol, warm en eigentijds is. Als ik de vrijheid heb om vorm, kleur en detail samen te brengen, komen er de mooiste dingen uit mijn handen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen deze stijl en aandachtige werkwijze echt kunnen waarderen.

wie is akke?
Vrienden beschrijven me als lief, toegankelijk en bescheiden. Oprechtheid, samenzijn met mensen en harmonie doen mij goed. Als ik ergens werkelijk achter sta, dan ben ik in mijn kracht. Daar heb ik soms wel even de tijd voor nodig. Persoonlijke ontwikkeling heeft mij veel gebracht, en voelt voor mij echt als thuiskomen. Daar ben ik, naast mijn creatieve werk, veel mee bezig. Het geeft rust en vertrouwen om steeds meer mezelf te zijn, en daarin te blijven groeien. Het grappige is dat ik altijd het idee had rationeel te moeten zijn, maar hoe meer ik luister naar mijn gevoel en intuïtie, hoe mooier de dingen die op mijn pad komen!


wat is jouw verhaal?
Jarenlang heb ik voor mooie merken mogen werken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan inleven in verschillende doelgroepen en ervaring heb met het creëren van allerlei soorten uitingen. Wat jouw verhaal ook is, de liefde voor het vak vind je terug in al mijn ideeën en ontwerpen. Wil jij ook graag jouw verhaal vertalen naar tof concept of ontwerp? Laten we elkaar dan beter leren kennen!