Neem contact met me op

en ik help je graag verder

Opzoek naar een mooi ontwerp, concept of illustratie?

Dan ben je hier aan het juiste adres! In het mooie Vught, gelegen tussen de bossen aan de rand van Den Bosch, is ontwerpbureau akke gevestigd.

Vanuit mijn fijne en inspirerende werkplek aan huis werk ik met veel plezier aan allerlei mooie creaties. Ben je enthousiast over mijn werk en stijl en nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op, leuk om kennis te maken!

webshop
Wil je een ontwerp op maat of heb je een vraag over (een van) mijn producten? Stuur me dan even een mailtje, ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

samenwerken
Ben jij een ontwerper, ondernemer, fotograaf, marketing- of online specialist en opzoek naar een fijne (creatieve) samenwerking? Hoe mooi is het om de krachten van verschillende expertises te bundelen en daardoor een project nóg beter neer te zetten? Het lijkt me erg leuk om in contact te komen. Wie weet werken we straks wel samen, doen we inspiratie op of leren we van elkaar.

algemene voorwaarden
Ik ben werkzaam onder de volgende Algemene Voorwaarden (bekijk ze hier).

privacy
Ik vind het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Daarom ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens, zorg ik ervoor dat onbevoegden hier geen toegang toe hebben, worden jouw contactgegevens alleen gebruikt voor communicatie en administratieve doeleinden en zullen ze niet worden verstrekt aan andere partijen.

contactgegevens
Akke de Wit
Ontwerper & stylist
akke@akkedewit.nl
06-42144694